Videolyrics.net
Добре дошли
Вход / Регистрация

Декларация за поверителност

Моля, прочетете внимателно настоящата Декларация за защита на личната информация преди да използвате нашия уеб сайт!

Dreams.bg води политика на лоялност и конфиденциалност на информацията на всички регистрирани Потребители. Декларацията съдържа правила, каоито са предназначени да обезпечат Вашата сигурност и да поддържат конфиденциалност ина информацията Ви.

Videolyrics.net полага всички усилия обработката на личните Ви данни да се извършва така, че Вашата лична неприкосновеност да бъде максимално защитена.

Videolyrics.net събира Ваши лични данни само в количество и определени критерии, необходими за ползване на нашите услуги, за изработване на Статистически извадки и анализи, свързани с посещаемостта на сайта, като процентно съотношение по пол, възраст, заетост, регион, които могат да бъдат използвани за презентация на сайта; за предлагане на по-добра поддръжка на услугите ни, съобразявайки се с Вашите потребности и интереси.

Videolyrics.net събира и съхранява определена информация за посетители по отношение ползването на този сайт, като например дата и час на достъп, вид и език на браузъра, IP-адрес на компютъра, който ползвате, брой на посещенията, посетени страници, предишните/следващите посетени сайтове и продължителността на сесиите.

Videolyrics.net не изисква от Вас посочване на име, фамилия, телефонни номера, адреси. Ползването на услугите на сайта може да бъде напълно анонимно. Кореспонденцията, осъществена в сайта се пази в тайна и не е достояние на трети лица.

Videolyrics.net не предоставя, не продава, и по никакъв друг начин не споделя персонално идентификационната информация на своите потребители на трети лица, без негово съгласието, освен в случаите, когато това се изисква от закона или личните данни са необходими, за разследване или предотвратене на незаконни действия и злоупотреби, които биха могли да доведат до физическа заплаха за даден човек.

В случай, че забравите паролата си, системата ще генерира нова, която ще Ви бъде изпратена. След получаването на новата парола Ви съветваме веднага да влезете във Вашия профил и да я смените с предпочитана от Вас парола.

Никой от екипът на Videolyrics.net няма право да поиска парола Ви! Ако получите писмо или друго съобщение от наше име, в което се изисква да изпратите своята парола, моля приемете това писмо за злонамерено действие и ни информирайте незабавно, или уведомете компетентните органи!

Сайтът не носи отговорност за информация, която Потребителите по собствена преценка са споделили с трети лица!

Потребител, който желае да прекрати регистрацията си в Videolyrics.net може да извърши това по всяко време, от контактната форма тук Контакт или като изпрати съобщение на адрес от имейла, с който се е регистрирал на office@videolyrics.net

Videolyrics.net запазва правото си на промени в Декларацията за конфиденциалност по всяко време, като информира Потребителите за тях. Отговорност на всеки потребител е да проверява периодично промените в политиката на сайта. Ако не сте съгласни с настъпилите изменения, изпратете ни и-мейл с молба за изтриване на всяка информация, която вече сте публикували и ние ще се съобразим с желанието Ви. Ако продължите да използвате услугите в сайта след публикуване на промените, това ще означава, че Вие приемате безусловно направената актуализация.

За нас е изключително важно да се чувствате комфортно и сигурно, ползвайки услугите ни и да Ви докажем, че нашия екип е етичен и че можете да ни се доверите. Приветстваме Вашия принос по отношение на нашата политика за поверителност и лоялност.

RSS