Videolyrics.net
Добре дошли
Вход

Общи условия

Моля прочетете внимателно настоящите Общи условия за използване преди да решите да ползвате услугите на Videolyrics.net.

Като Потребител се задължавате да спазвате безусловно настоящите Общи условия. Ако не сте

съгласен с тях моля НЕ ПОЛЗВАЙТЕ Videolyrics.net.

Като Потребител се задължавате да спазвате безусловно настоящите Общи условия. Ако не сте съгласен с тях моля НЕ ПОЛЗВАЙТЕ Videolyrics.net!

Право да ползват услугите на сайта имат всички.               

Videolyrics.net ПРЕДЛАГА УСЛУГАТА СОЦИАЛЕН ПОРТАЛ, в която Потребителите могат да

комуникират свободно и приятно според своите интереси и предпочитания.

Videolyrics.net предлага услугата ВИДЕО ПОРТАЛ ЗА ТЕКСТОВЕ НА ПЕСНИ, в която Потребителите могат да споделят видео с придружен текст или текст и превод, според своите интереси и предпочитания. При необходимост администратор или модератор ще коригира видеото и текста (включително синтактични грешки), в случай, че не отговарят на визията на сайта.

Видео може да се импортира от: youtube.com, vbox7.com, dailymotion.com, vimeo.com, rutube.ru и др., като всяко видео трябва да е придружено с текст, превод или с текст и превод, освен ако не сме получили иск от собственика на текста или превода, те да бъдат свалени от сайта. В такива случаи, премахваме и видеото. В случай, че преминем към обща политика на сайта да няма текстове и превод на видеата, тогава видеата няма да се изтриват. Стремим се всяко видео да е работещо и коригираме Ембед кода редовно, това означава, че ще коригираме всяко видео в сайта без предупреждение.

Препоръчително е импортирането от  youtube.com и vbox7.com

Условията относно синтаксиса на импортиране са следните: 
Между имената на изпълнителите не може да се поставя съюза "и" , а само следните знаци:

" & " 

" , "

" ; "

" feat "

" feat. "

" ft "

" ft. "

" " "

" ( "

" ) "

" / "

Тире " - " се поставя между изпълнителите и името на песента. Поставянето на едно тире е задължително, поставянето на две тирета е забранено. Ето и пример

изпълнител1 & изпълнител2 feat изпълнител3 (izpulnitel3) ,  изпълнител4 - именапесента

Позволява се степенуване в името на песента в този вид:

изпълнител1 & изпълнител2 feat изпълнител3 (izpulnitel3) ,  изпълнител4 - именапесента най-добър , но не и по този начин

изпълнител1 & изпълнител2 feat изпълнител3 (izpulnitel3) ,  изпълнител4 - именапесента най - добър 

Условията са наложени във връзка с особеностите на софтуера.

Споделянето е възможно единствено чрез регистрация в Videolyrics.net Информацията, която публикувате е видима за всички потребители, намиращи се в сайта, освен ако няма възможност за нейното скриване, предоставено от софтуера.

Информацията, която ни предоставя Потребителя е надеждно защитена.

Чрез настоящето Споразумение всеки Потребител на Videolyrics.net дава съгласието си да предостави информация, за да попълни личния си профил, като се съгласява да поддържа съдържанието на профила си в съответствие с условията в този сайт.

IP адресът на Потребителя и посочен имейл адрес никога не са достояние на трети лица, с изключение на случаите, в които законът ни задължава. Потребителят няма право да включва в профила си всякакви телефонни номера, адреси или имейл адреси.

Потребителят сам носи отговорност за достоверността на публикуваните данни. Сайтът не носи отговорност за съдържанието на публикуваните от Потребителя текстове, видео и коментари.

Потребителят носи цялата отговорност за ползването на неговото потребителско име и парола, както и за опазването им, така че те да не стават достояние на трети лица без негово съгласие. При най-малко съмнение у Потребителя, че трето лице има достъп до акаунта му, трябва да промени своята парола за достъп, и е длъжен да уведоми Собственика на сайта.

Регистрираният потребител носи цялата отговорност за всички последици (преки и косвени), настъпили от ползването на неговото потребителско име и парола, независимо дали това ползване е осъществено от потребителя или от трето лице (и без оглед дали ползването от страна на третото лице е с или без знанието и съгласието на Потребителя).

Използването на услугите, предоставени от Videolyrics.net са предназначени само за лична употреба,

и не могат да се използват с рекламна цел.

Използването на услугите, предоставени от Videolyrics.net са предназначени само за лична употреба, и не могат да се използват с рекламна цел.

Потребителят има право да използва безплатно услугите, предоставяни от Собственика на портала. Използването на услуги с платен достъп е предмет на отделен договор.

Потребителят няма право да публикува:

- видео със съдържание, което внушава национална, политическа, етническа, религиозна и/или расова нетърпимост и/или възхвалява или оправдава жестокост и насилие;

- видео със съдържание, което може да увреди физическото, умственото и моралното развитие на малолетните и непълнолетните, или с друго съдържание, което е неподходящо за лица под 18-годишна възраст;

- видео със съдържание, което противоречи на добрите нрави - всякакви клеветнически, обидни, сексуално ориентирани, заплашителни, тормозещи, расистки, обиди или незаконни материали, всеки материал, който нарушава правата на друга страна (включително, но не само, права върху интелектуалната собственост, както и правото на личен живот и публичност)

Нито един от видеоклиповете не се хоства на този сървър.

Текстовете и преводите в Videolyrics.net принадлежат на техните автори.

Моля, ако сте забелязали текстове или преводи, които Ви принадлежат и не желаете да бъдат публикувани в сайта, пишете ни на имейла посочен по-долу, за да ги премахнем.

Преди да добавите текст или превод, които не са Ваша собственост, уверете се, че авторът им няма нищо против тяхното публикуване в други сайтове и медии.

Потребителят няма право да се намесва и да разрушава услугите на Videolyrics.net, сървъра, или мрежата, свързана със сървъра или сайта.

Всеки наш Потребител е отговорен за своите взаимоотношения с останалите членове на сайта. Videolyrics.net не е и не може да бъде намесен в комуникацията и действията между отделните потребители и в случай, че възникне конфликт с друг потребител на сайта, нарушителят ни освобождава от каквато и да е отговорност за искане, жалба или щета /пряка и косвена/ от каквото и да е естество. Videolyrics.net запазва правото, но не и задължение да наблюдава разговорите между Потребителите.

Внимание! Videolyrics.net запазва правото си да изтрива без предупреждение материали: видео, музика, текстове или изображения, както и друго съдържание, ако прецени, че те не отговарят на което и да е от условията, изложени в това Споразумение.

Всички права на интелектуална собственост върху предоставената информация, включително дизайн, софтуерни програми, бази данни, текст, рисунки, графики, скици и друга информация или елементи, публикувани в сайта да под закрила по действащия Закон за авторско право и сродните му права, а нерегламентираното им използване е закононарушение и носи след себе си гражданска, административна и наказателна отговорност в съответствие с действащото законодателство в Република България. Върху някои от публикациите Собственикът има право на изключително ползване.

Всяко възпроизвеждане, промяна и др. на част или цялото съдържание в Videolyrics.net, включително базите данни и материалите в него, извършено без разрешение на Собственика, е забранено и се преследва от предвидения закон.

Личните данни, които Потребителят е предоставил при използването на услугите, могат да бъдат използвани от Собственика за предлагане на нови услуги на Потребителите (безплатни или платени), за промоции, организиране на томболи, запитвания, за статистически и всякакви други цели, освен в случай на изрично несъгласие от страна на Потребителя, изпратено на следния email адрес: office @ videolyrics.net

Собственикът събира и използва информацията, за да актуализира предлаганите услуги според предпочитанията на Потребителите, да предложи интересна информация, удобни услуги, реклами и личен комфорт на всеки Потребител в сайта.

Регистрирането Ви в Videolyrics.net означава, че сте запознат с настоящите Условия за ползване, съгласен сте с тях и се задължавате да ги спазвате.

Декларация за Конфиденциалност

Моля, прочетете внимателно настоящата Декларация за защита на личната информация преди да използвате нашия уеб сайт!

Videolyrics.net води политика на лоялност и конфиденциалност на информацията на всички регистрирани Потребители. Декларацията съдържа правила, каито са предназначени да обезпечат Вашата сигурност и да поддържат конфиденциалност и на информацията Ви.

Videolyrics.net полага всички усилия обработката на личните Ви данни да се извършва така, че Вашата лична неприкосновеност да бъде максимално защитена.

Videolyrics.net събира Ваши лични данни само в количество и определени критерии, необходими за ползване на нашите услуги, за изработване на Статистически извадки и анализи, свързани с посещаемостта на сайта, като процентно съотношение по пол, възраст, заетост, регион, които могат да бъдат използвани за презентация на сайта; за предлагане на по-добра поддръжка на услугите ни, съобразявайки се с Вашите потребности и интереси.

Videolyrics.net събира и съхранява определена информация за посетители по отношение ползването на този сайт, като например дата и час на достъп, вид и език на браузъра, IP-адрес на компютъра, който ползвате, брой на посещенията, посетени страници, предишните/следващите посетени сайтове и продължителността на сесиите.

Videolyrics.net не изисква от Вас посочване на име, фамилия, телефонни номера, адреси. Ползването на услугите на сайта може да бъде напълно анонимно. Кореспонденцията, осъществена в сайта се пази в тайна и не е достояние на трети лица.

Videolyrics.net не предоставя, не продава, и по никакъв друг начин не споделя персонално идентификационната информация на своите потребители на трети лица, без негово съгласието, освен в случаите, когато това се изисква от закона или личните данни са необходими, за разследване или предотвратяване на незаконни действия и злоупотреби, които биха могли да доведат до физическа заплаха за даден човек.

В случай, че забравите паролата си, системата ще генерира нова, която ще Ви бъде изпратена. След получаването на новата парола Ви съветваме веднага да влезете във Вашия профил и да я смените с предпочитана от Вас парола.

Никой от екипът на Videolyrics.net няма право да поиска парола Ви! Ако получите писмо или друго съобщение от наше име, в което се изисква да изпратите своята парола, моля приемете това писмо за злонамерено действие и ни информирайте незабавно, или уведомете компетентните органи!

Сайтът не носи отговорност за информация, която Потребителите по собствена преценка са споделили с трети лица!

Потребител, който желае да прекрати регистрацията си в Videolyrics.net може да извърши това по всяко време, като изпрати съобщение от имейла, с който се е регистрирал, на office @ videolyrics.net

Videolyrics.net запазва правото си на промени в Декларацията за конфиденциалност по всяко време, като информира Потребителите за тях. Отговорност на всеки потребител е да проверява периодично промените в политиката на сайта. Ако не сте съгласни с настъпилите изменения, изпратете ни и-мейл с молба за изтриване на всяка информация, която вече сте публикували и ние ще се съобразим с желанието Ви. Ако продължите да използвате услугите в сайта след публикуване на промените, това ще означава, че Вие приемате безусловно направената актуализация.

За нас е изключително важно да се чувствате комфортно и сигурно, ползвайки услугите ни и да Ви докажем, че нашия екип е етичен и че можете да ни се доверите. Приветстваме Вашия принос по отношение на нашата политика за поверителност и лоялност.

 

RSS